Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

Den største æren for spillere er å kunne velge å trekke seg iført favoritt hockey trøye sine, og Zdeno Chára retuerte til Boston Bruins for å kunngjøre at han sluttet. 20. september kunngjorde Zdeno Chára at han trakk seg fra profesjonell hockey, og signerte en endagskontrakt med Boston Bruins. I dag tok Zdeno Chára på seg Boston Bruins drakt igjen og sto på dette laget i 14 år. Han dedikerte det beste fra sin ungdom til dette stadion. Zdeno Chára, 45, klemte glad vennene sine fra Boston Bruins, som var henrykt over å ha spilt 24 sesonger i NFL.

Zdeno Chára, som spilte for fire lag i karrieren, er spent på å retuere til de opprinnelige New York Islanders på slutten av karrieren. New York Islanders var Zdeno Cháras opprinnelige NFL-lag, hvor han tilbrakte fire år. Den New York Islanders drakt henger for alltid i sentrum av Zdeno Cháras rom, og den representerer begynnelsen på en spillers første drøm. I denne avskjedsseremonien var den personen Zdeno Chára takket mest, speideren som oppdaget hans potensielle styrke, og han uttrykte sin hjertelige takk med en glad tone.

På grunn av Zdeno Cháras høye størrelse og klønete løpsevne, var det mange som ikke trodde at han kunne oppnå utmerkede resultater i ishockey. Dette kan være siste gang Zdeno Chára har på seg sin elskede nhl drakter nr. 33. Han sier til folk: Hvis du har en drøm, må du jage den modig. Det vil alltid være mange støt på veien til suksess, men du må tro at du kan overvinne alle vanskeligheter. Zdeno Chára anser seg selv som heldig og takket familie og venner som fulgte ham underveis, samt de lojale fansen.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 100 تاريخ : چهارشنبه 30 شهريور 1401 ساعت: 18:49

Etter at Vegas Golden Knights ikke klarte å kvalifisere seg til sluttspillet, sparket laget treneren for å starte på nytt. Bruce Cassidy er den tredje treneren i Vegas Golden Knights historie. Kan han lede laget til drømmen om et mesterskap? Bruce Cassidy trodde aldri at etter at han ble sparket av Boston Bruins, fikk han en invitasjon fra Vegas Golden Knights. Vegas Golden Knights la også til en rekke veteranspillere i den nye sesongen, men laget føler fortsatt at det mangler faktisk kamperfaring.

Vegas Golden Knights-målvakt Robin Lehner vil gå glipp av hele NHL-sesongen 2022-2023 fordi han trenger en hofteoperasjon. I disse ekstraordinære tidene fant teamet også med suksess Adin Hill som erstatter. Vegas Golden Knights har ikke sett god ledelse i Alex Pietrangelo, så laget signerte Phil Kessel i sommer. Phil Kessel har alltid vært representanten for hockey trøye nr. 81, men nummer 81 i Vegas Golden Knights har allerede en spiller.

Etter mye overveielse av Phil Kessel, bestemte han seg for å bruke Vegas Golden Knights drakt nr. 8. Phil Kessel har gått gjennom fire lag, og han har oppfylt rekken av mesterskapsdrømmer på Pittsburgh Penguins. Når han ser tilbake på Phil Kessels enestående prestasjon gjennom årene, er han en spiller som virkelig vet hvordan man spiller fritt på isen. Vegas Golden Knights er sikre på at de vil få en sterk start på den nye sesongen etter å ha justert seg på alle måter gjennom sommeren.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 121 تاريخ : جمعه 25 شهريور 1401 ساعت: 19:09

Anaheim Ducks klarte til slutt ikke å komme seg til sluttspillet forrige sesong, og de slet sent i den ordinære sesongen. Anaheim Ducks har ikke kommet til sluttspillet på flere år, og de venter fortsatt på at gruppen med unge spillere skal vokse. Gamle fans kan ikke vente på at spillee skal vokse, og de planlegger å bruke den 2007-mesterskapsvinnende Anaheim Ducks drakt for å heie på banen i den nye sesongen. I fjor tok mange gamle fans på seg Detroit Red Wings drakt for å heie på scenen, og fant indirekte ut at styrken til laget har blitt kraftig forbedret.

Anaheim Ducks har vært stille i for mange år, og de lojale fansen vil ikke at folk skal glemme laget. I tillegg til Anaheim Ducks har også Boston Bruins endret seg mye denne sommeren. Boston Bruins sa opp sin seks år lange hovedtrener, Bruce Cassidy, for å gjøre Jim Montgomery til lagets nye trener. Stilt overfor det faktum at mange av hovedspissene til Boston Bruins fortsatt er i bedring, kan Jim Montgomery bare promotere og trene unge spillere til å prestere fullt ut i offseason. Nå er det på tide å se hvilke av Boston Bruins unge spillere som kan gripe muligheten til å prestere og bli verdsatt av sin nye trener.

Jim Montgomery er sikker på at disse unge spillee i Boston Bruins drakt vil være effektive, og han tror på et lag som alltid har vært sterkt. Selv om Boston Bruins har tapt fortløpende i sluttspillet de siste årene, har ikke styrken deres forsvunnet helt. Enten det er Anaheim Ducks eller Boston Bruins, de ønsker ikke å gi opp jakten på Stanley Cup lett, og den nye sesongen er begynnelsen på en ny utfordring.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 82 تاريخ : چهارشنبه 23 شهريور 1401 ساعت: 15:54

Colorado Avalanche endte opp med å gi fra seg Darcy Kuemper i to utmerkede keepere, og etterlot laget med Pavel Francouz. I forrige sesongs sluttspillfinale har Pavel Francouz' fantastiske rednings- og avskjæringsprestasjon beveget besluttsomheten til lagets ledere dypt. Så for lagets bedre fremtid bestemte Colorado Avalanche seg for å sette Pavel Francouz som keeper i startoppstillingen. Darcy Kuempers kontrakt med Colorado Avalanche var også i ferd med å gå ut, så Pavel Francouz tok den beste sjansen i sluttspillet til å endre skjebnen.

Selv om Darcy Kuemper motvillig tok av seg Colorado Avalanche drakt for å si farvel, ble han fortsatt foretrukket av Washington Capitals. Forrige sesong var første gang på noen år at Washington Capitals ikke kom til sluttspillet, så de må gjøre mange justeringer i sommer. Washington Capitals har hentet inn nye spillere på grunn av skader på mange av spissene. Denne sesongen er Ovechkins 18. sesong iført Washington Capitals drakt, og han er fortsatt en sterk styrke på laget.

Ovechkin er opptatt av å hjelpe Washington Capitals med å vinne nok en Stanley Cup før han trekker seg, så han er glad for å ha Darcy Kuemper om bord. Darcy Kuemper er også glad for å ha Ovechkins støtte når de jobber sammen for å nå sine mål. Colorado Avalanche hjalp Darcy Kuemper med å oppnå sin første Stanley Cup-tittel i karrieren, og han vil seile i fem år til for neste ære skal skje.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 89 تاريخ : چهارشنبه 16 شهريور 1401 ساعت: 14:40

Det er tre år siden St. Louis Blues vant mesterskapet, og de har dvelet i sluttspillet igjen og igjen uten å komme seg til finalen. St. Louis Blues gjorde ikke store spillerjusteringer i sommer, og de mener at disse spillee passer best. Kaptein Vladimir Tarasenko har det siste året igjen av kontrakten, men St. Louis Blues valgte ikke å foye ham tidlig. Vladimir Tarasenko ønsker å få en kontraktsforlengelse med laget, og han ønsker å ha på seg en St. Louis Blues drakt frem til pensjonisttilværelsen.

Spørsmålet gjenstår for St. Louis Blues denne sesongen om keeper Jordan Binnington kan forbedre seg. Jordan Binnington skadet kneet i andre runde av Weste Conference mot Colorado Avalanche forrige sesong, noe som også direkte førte til feilen i den påfølgende kampen. Jordan Binnington har ikke spilt siden han ble frisk, så det er fortsatt ukjent hvordan han vil komme seg. I fjor signerte St. Louis Blues Jordan Binnington med seks års forlengelse, og fansen er fortsatt veldig sikre på at keeperstyrken ikke har avtatt.

Selv om Jordan Binnington ble draftet av St. Louis Blues i 2011, hadde han ikke direkte på seg den blå hockey trøye. Jordan Binnington var ikke offisielt på St. Louis Blues-planen før i 2018 etter å ha blitt sendt til andre lag i syv sesonger. Stanley Cup-seieren 2019 for St. Louis Blues ble også kreditert Jordan Binnington, som har vært veldig konsekvent over treårsperioden. Jordan Binnington er sikker på at han kan lede St. Louis Blues til deres beste sesong igjen, og de la ned mye hardt arbeid og planlegging denne sommeren.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 142 تاريخ : جمعه 11 شهريور 1401 ساعت: 15:16

Toronto Maple Leafs kunne ikke gi Jack Campbell alt de ønsket seg, så laget ga ham til slutt. Opprinnelig ønsket Jack Campbell å fortsette å bruke Toronto Maple Leafs drakt, men etter at laget signerte Matt Murray, følte han dypt at han ikke kunne gå tilbake. Jack Campbell er en veldig sterk keeper, så det er mange lag som ønsker å invitere ham. Etter mye overveielse av Jack Campbell, valgte han til slutt å bruke Edmonton Oilers drakt.

Etter at Edmonton Oilers spilte i sluttspillet forrige sesong, er Jack Campbell sikker på at dette laget kan produsere gode resultater. Jack Campbell liker Canadas hockeykultur og klima, så hans førstevalg er å bli på landet. Den 30 år gamle Jack Campbell har gått gjennom tre lag og Edmonton Oilers er veldig trygge på kvaliteten hans. Jack Campbell, som signerte en femårig avtale på 25 millioner dollar med Edmonton Oilers, er takknemlig for lagets tillit.

Vil tillegget av Jack Campbell endre den generelle styrken til Edmonton Oilers? Alle er veldig håpefulle om at dette laget kan gjenvinne mesterskapsæren. Edmonton Oilers gikk utilsiktet videre til finalen i Weste Conference forrige sesong, noe som ga laget mer tillit til styrken til denne gruppen av unge spillere. Selv om Edmonton Oilers tapte mot Colorado Avalanche, var det første gang på like mange år at de gikk videre til finalen i Weste Conference.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 171 تاريخ : چهارشنبه 9 شهريور 1401 ساعت: 16:12

Eric Staal, som ikke har vært på NHL-planen på et år, er tilbake med en pro-seleksjonskontrakt med Florida Panthers. Siden hans yngre bror Marc Staal allerede har tatt på seg Florida Panthers drakt, ønsker Eric Staal at brødrene hans skal spille på samme lag samtidig. Eric Staals tilgjengelighet er ennå ikke bestemt, han må bestå Florida Panthers-utvalgsprogrammet. Eric Staal, som har gått gjennom fem lag i karrieren, har beholdt det beste fra ungdomstiden i Carolina Hurricanes drakt.

I løpet av sine 13 år med Carolina Hurricanes fikk Eric Staal mange utmerkelser og han ble også kaptein. I løpet av sin tid med Carolina Hurricanes oppfylte Eric Staal drømmen om å vinne Stanley Cup i 2006 og ble også tildelt NHL mest verdifulle spiller. Opprinnelig trodde Eric Staal at Montreal Canadiens drakt ville være det siste å huske. Han forventet ikke at Florida Panthers ville gi ham en ny sjanse til å komme tilbake.

Selv om Eric Staal ble byttet til Montreal Canadiens i 2021, har han ingen sjanse i det hele tatt. Florida Panthers ga Eric Staal en sjanse til å opptre igjen, og han håper å hjelpe laget. Eric Staal forventet ikke å spille på samme lag som sin yngre bror, og han håper Florida Panthers kan oppfylle den drømmen i sluttspillet denne sesongen. De to siste sesongene hadde Florida Panthers flotte resultater for ordinær sesong, men de tapte begge i sluttspillet.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 102 تاريخ : جمعه 4 شهريور 1401 ساعت: 20:06

Den største overraskelsen forrige sesong var at Los Angeles Kings tok sluttspillet, etter å ha gått glipp av en slik finale på flere år. Å ta sluttspillet har gitt spillere i Los Angeles Kings drakt tilliten til at det vil bli et større gjennombrudd denne sesongen. Det har gått 10 år siden sist Los Angeles Kings vant Stanley Cup, og de samler igjen en rekke flotte unge spillere.

Dustin Brown og Justin Williams fra Los Angeles Kings siste fremragende lag som vant Stanley Cup har forlatt, men Anže Kopitar, Jonathan Quick og Drew Doughty er fortsatt med på laget. De siste årene, under ledelse av disse gamle spillee, har lagets unge spillere vokst raskt. Selv om lagkameratene som brukte hockey trøye sammen har endret seg, tror de gamle spillee at så lenge de alle beveger seg mot samme mål, vil hardt arbeid alltid lønne seg.

Los Angeles Kings, som har vært tause i mange år, tenker fortsatt ofte på den strålende perioden mellom 2011-2013. Under ledelse av trener Darryl Sutter i disse to årene skapte laget det første mesterskapet i lagets historie. Darryl Sutter trener nå Calgary Flames, og han har hatt et flott løp på det laget. Darryl Sutter var henrykt over å se Los Angeles Kings i sluttspillet forrige sesong, men de tapte begge mot Edmonton Oilers. Den nye sesongen representerer nytt håp, og Los Angeles Kings er sikre på at de kan møte Calgary Flames i sluttspillet.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 98 تاريخ : چهارشنبه 2 شهريور 1401 ساعت: 18:26